Over - StressPro

Over

More...

Als life coach weet ik wat stress met je kan doen. Via deze website en (online) coaching begeleid ik mensen naar een gelukkiger leven, met minder stress.

Sander Touw
Oprichter StressPro & Stress Coach

Over Sander Touw

​Ik ben in 2014 begonnen als ZZP'er. Destijds als time management coach, om mensen te begeleiden een effectiever leven te leiden. Echter kwam ik er al snel achter dat men vooral de behoefte heeft aan time management om stress te verminderen. Het gaat dus niet zozeer om een effectiever leven. Het gaat om een gelukkiger leven.

Dat was voor mij het omslagpunt om mij verder te verdiepen in de wereld van stress. Dit leidde tot de oprichting van StressPro en haar ​StressPro Academy: de online leeromgeving met tal van lessen en trainingen omtrent uiteenlopende stress-gerelateerde onderwerpen. 

Achtergrond & Opleidingen

Sander Touw: LinkedIn

Opleidingen & cursussen:

Iedereen ervaart stress

Het nare van stress is dat we het allemaal ervaren. Je ontkomt er niet aan. We hebben er allemaal last van. Bij sommigen is het zelfs zo erg dat ze overspannen of met een burn-out thuis komen te zitten. Zelf heb ik ook last gehad van stress, tot ik een aantal verhelderende ontdekkingen deed waarmee ik mijn leven wist te veranderen. Ook met jou deel ik graag mijn ervaringen, die ik heb opgedaan als life coach.

Wat je kunt verwachten van Stresspro

Via StressPro deel ik wat ik heb gedaan om mijn stress te overwinnen. Ik deel zoveel mogelijk van mijn ontdekkingen en onthullingen over stress. Op deze website lees je dan ook van alles, van veelvoorkomende oorzaken van stress tot en met ontspanningsoefeningen. 

Onderwerpen van stresspro:

Missie & Visie

Missie

De organisatie staat voor het verminderen van stress in Nederland en België. Dit doen we door het aanbieden van digitale leerstof, zoals eBooks en online cursussen. Daarnaast begeleiden we particulieren via 1-op-1 coaching. StressPro houdt zich bezig met burn-out preventie, verminderen van stressgerelateerde klachten, time management, mindfulness en het verhogen van productiviteit. 

Visie

Een maatschappij waarin we als mensen adequaat kunnen omgaan met stress. Stress helemaal uitbannen is niet het doel, op gezonde wijze met stress omgaan wel. Minder stressgerelateerde klachten en een gelukkigere bevolking. Dat is onze visie. 

De StressPro Academy

Wil jij
... van jouw stress afkomen?
... meer rust en ontspanning in je leven? 
... een burn-out op afstand houden?

Dan is de StressPro Academy wat voor jou.
Klik op de knop en lees over de voordelen en inhoud van de StressPro Academy.