Stress E-Learning - StressPro

Stress E-Learning

Stressvrij in 2019?

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten naar een stressvrij leven in 2019? Er zijn verschillende manieren om te leren omgaan met stress, online coaching in combinatie met trainingen is daarvan één van de meest effectieve methodes. 

De voordelen van deze online stress training

Hoge contactfrequentie

Online training

Theorie én praktijkoefeningen

Een stok achter de deur!

Hét grootste online stress coaching platform van Nederland!

Blijvend resultaat

Voordelen van online training

 • Hoge contactfrequentie
 • Direct inspelen op gebeurtenissen (stuur mij direct een mail)
 • Geen wachttijden
 • Geen reisstijd
 • Het is laagdrempelig
 • Je kunt mij wanneer het jou uitkomt mailen
 • Meer tijd voor reflectie, laat mijn reactie even bezinken
 • E-mail berichten zijn terug te lezen, wat de reflectie bevordert
Coaching with Sander

"Durf jij in jezelf te investeren?"

Het is nu aan jou om de volgende stap te zetten.
Hoeveel is het je waard om van je stress af te komen?

Ervaar de kracht van werken met een coach

​Online coaching biedt het gemak van persoonlijke coaching, maar dan tegen een zeer gereduceerd tarief. Doordat je vanuit je vertrouwde omgeving in contact komt met je coach is het voor veel mensen een prettige manier van werken. Bovendien kan je zoveel en zo vaak als je wilt mailen. Dit helpt om in te spelen op gebeurtenissen uit je dagelijks leven. Je hoeft geen twee weken te wachten op je volgende afspraak. Dit maakt online coaching erg toegankelijk.

Samenwerken met een gecertificeerd coach kan je helpen om inzicht rondom jouw persoonlijke stressveroorzakers te krijgen. ​Een coach kijkt als het ware 'van een afstandje' mee. Soms is een objectief perspectief net wat je nodig hebt. Een coach herkent en ziet sneller patronen die voor jou vanzelfsprekend zijn geworden. Veelal zijn het juist de automatismen die stress veroorzaken, door op een bepaalde manier te denken of handelen houdt je stres in stand. 

Diepgaande theorie & toepasbare praktijkoefeningen

Om te leren leven met meer ontspanning helpt het om een je te verdiepen in de werking van stress. Wat doet stress met het lichaam? Hoe ontstaat stress? Op welke manieren kun je omgaan met stress, en wanneer is welke manier het meest geschikt? 

Deze theorie wordt aangeboden in de StressPro Academy. ​Zodra je je aanmeldt voor online coaching krijg je een persoonlijke inlogcode. Hiermee krijg je toegang tot online oefeningen en lesmateriaal. De combinatie van theorie en praktijk werkt voor velen erg effectief. Bovendien bepaal je zelf op welk tempo je de lessen wilt behandelen. En, loop je ergens tegenaan, dan kan je makkelijk mijn hulp inschakelen. 

Daarnaast vraag ik je af en toe om huiswerkopdrachten te maken. Of om je gemaakte oefeningen met mij te delen. Samenwerken om jouw persoonlijke doelen te bereiken staat centraal. 

Online coaching-of-stresspro

Klaar voor de volgende stap?

Er is een "14-dagen niet goed, geld terug"-garantie van toepassing. Je loopt dus geen risico en zit nergens aan vast.

"Ik ben tot de conclusie gekomen, dat het wel zeker een positief beeld geeft op de alledaagse dingen.Wat ik heel belangrijk vind, is dat je je hoofd in het nu moet hebben en niet in het verleden of in de toekomst. Ik had dat sterk en probeer dat nu ook om te zetten en het verbaast mij, dat me dat al aardig lukt. Dat zijn al een hoop zorgen minder."

Loeks
(over StressPro Academy)

"Ik kan bij StressPro aan mijn stress blijven werken, op een manier die goed bij mij past. Ik wil het niet te intensief doen, liever rustig en over een wat langere periode. Dat werkt op deze manier goed.
Daar mail ik dan over. Dan zijn het niet zomaar mijn gedachten, maar ik kan het naar jou communiceren. Dat is op zichzelf al fijn. En jij reageert er dan op en dat geeft me vaak weer nieuwe inzichten.
Geen haast dus, gewoon over een langere periode blijven werken aan thema's die met mijn stress te maken hebben."

Patrick V.B. (over StressPro Academy)

StressPro Academy Toegang

Online stress training inc. online coaching

 • Hoge contactfrequentie
 • Geen wachttijden, geen reistijden
 • Coaching binnen je vertrouwde omgeving
 • 24/7 bereikbaar, direct reageren op situaties is mogelijk
 • Diepgaande theorie en toepasbare praktijkoefeningen
 • Persoonlijke aanpak
 • Samen werken aan een leven vol blijvende ontspanning

Eenmalig €97,-

Betaal eenvoudig via iDeal