Disclaimer | StressPro

Disclaimer

Stresspro.nl is eigendom van Sander Touw Company (Kvk nummer: 63688891).

StressPro is geen vervanger voor een psycholoog

De aangeboden content van StressPro is bedoeld om mensen te helpen met het inperken van hun stress. Heb je last van verslavingen, depressies, trauma’s of psychische stoornissen? Zoek dan hulp bij een psycholoog.

Informatiedisclaimer & Aansprakelijkheid

Ondanks de grote zorg die wordt besteed bij het samenstellen en creëren van de website inhoud kan het voorkomen dat sommige onderdelen onjuist of onvolledig zijn. Aan de op de website getoonde content kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken worden ontleend.

Informatie op Stresspro.nl kan worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting vanuit Sander Touw Company.

Sander Touw Company is niet aansprakelijk voor onjuistheden, onvolledigheden, misbruik door derden of handelingen op basis van de inhoud van stresspro.nl en de aangeboden producten. Alle aansprakelijkheid wordt uitgesloten voor zowel indirecte als directe schade, van welke aard dan ook, die in enig opzicht voortvloeit of verband houdt met Stressspro.nl en de aangeboden producten en/of diensten.

Copyright

Alle content die op StressPro.nl te vinden is zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om de inhoud van de website te gebruiken voor eigen doeleinden, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Wil je content (her)gebruiken? Neem dan contact op.